ДОНАЦИЈА РЕСПИРАТОРА КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ ВОЈВОДИНЕ

У четвртак 13. маја 2021. у 11 часова,  Клиничком центру Војводине je уручена донација респиратора, кojу je  је обезбедила компанија “Limitless“ из Мађарске, уз подршку Привредне коморе Војводине, у присуству власника компанија “Limitless“ – Бочи Левенте, Бошка Вучуревића, председника Привредне коморе Војводине,  почасног конзула Републике Мађарске у Београду, Немање Милутиновића и почасног конзула Републике Мађарске у Новом Саду, Заварко Арпада.

Домаћин, в. д. директора КЦВ, проф. др Едита Стокић је изразила захвалност и  истакла  да ће ова донација значајно унапредити рад, посебно у условима када се више од годину дана  боримо са епидемијом изазваном вирусом Ковид-19. Како су у Клиничком центру Војводине пацијенти увек  на првом месту, донација ће свакако помоћи пацијентима али и олакшати рад  здравственим радницима.

Левенте Бочи , власник компаније „ Limitless“ , која је донирала респираторе, истакaо је да  су се као друштвено одговорна компанија одлучили да донирају 50 респиратора мађарским, румунским, украјинским и српским болницама, од којих 10 Клиничком центру Војводине. Како је истакао верује да ће њихови респиратори допринети ефикаснијем и квалитетнијем раду здравствених радника КЦВ, али и спасити многе животе.